Onafhankelijke audits, evaluaties en
advies

Wat wij doen

Wij ondersteunen publieke opdrachtgevers in de infrastructuur met audits, evaluaties en door middel van advies. Dit doen wij altijd vanuit een onafhankelijke rol: wij hebben geen belang bij de uitkomsten van ons werk, behalve dat het goed onderbouwd is en bruikbaar voor onze klanten. Voor ons betekent dit, dat we niet voor opdrachtnemende partijen zoals aannemers werken en alleen medewerkers bij klanten detacheren als we zeker zijn dat dit onze onafhankelijkheid niet aantast. Ten slotte zijn we zelfstandig: de aandelen van Horvat & Partners zijn in bezit van onze medewerkers. Dit profiel stelt ons in staat onze klanten te ondersteunen in opdrachten waar onafhankelijkheid en objectiviteit van doorslaggevend belang zijn voor het draagvlak van conclusies en aanbevelingen.

news

Audits

Wordt een project binnen de beoogde tijd, geld en kwaliteit gerealiseerd? Voldoen we aan de gestelde norm? Leidt ons plan tot het gewenste resultaat? Allemaal vragen... (lees verder)

news

Evaluaties

Evaluaties sluiten de plan, do, check, act cyclus en vormen een krachtig instrument om te leren en waar nodig bij te sturen. In onze evaluaties achterhalen we de... (lees verder)

news

Advies

Wat is het risicoprofiel van een project? Hoe kunnen we dat het beste beheersen? Hoe richten we de governance hiervoor optimaal in? Dit is een greep uit de onderwerpen... (lees verder)