Vacature junior adviseur

Horvat & Partners zoekt jonge ondernemende adviseurs die naast een technisch inhoudelijke uitdaging geïnteresseerd zijn in de hele breedte van infrastructuurprojecten, zoals projectfinanciën en projectmanagement.

  • Heb jij een masterdiploma Civiele Techniek, Werktuigbouwkunde of vergelijkbaar behaald?
  • Ben jij ondernemend en ambitieus?
  • Ben jij gefascineerd door grootschalige infra-projecten?
  • En geïnteresseerd in zaken als projectfinanciën en -beheersing?

Dan zoeken wij jou!

 

Veelzijdig werk

Als junior adviseur werk je aan verschillende toetsen en onderzoeksprojecten. In een projectteam – dat per project wordt samengesteld – werk jij aan het hele proces van offerte tot oplevering en evaluatie. Een project duurt vaak één tot drie maanden, waardoor je in je eerste jaar direct veel verschillende projecten ziet. In de projecten lossen we steeds een ander probleem op waardoor het werk zeer gevarieerd is. Als adviseur ben jij betrokken bij alle aspecten van ons werk: je verzamelt en analyseert gegevens en documenten, voert gesprekken met opdrachtgevers, formuleert bevindingen en bespreekt deze met het team en de opdrachtgever.

We werken voor publieke opdrachtgevers zoals Rijkswaterstaat, ProRail, waterschappen en provincies. De afgelopen jaren hebben we onder andere projecten uitgevoerd bij de Afsluitdijk, Zuidasdok, de Noord/Zuidlijn, Zeesluis IJmuiden en de Ring Utrecht.

 

Je collega’s

Je collega’s hebben een technische, veelal civiele, achtergrond en zijn gewend over de grenzen van dat vakgebied heen te kijken. Bijvoorbeeld naar werktuigbouwkunde of (bedrijfs)economie. Ze zijn gedreven om hun kennis door middel van een kritische houding en mensgerichte aanpak in te zetten bij het verbeteren van infrastructurele projecten met een grote maatschappelijke impact. Adviseurs bij Horvat onderscheiden zich op hun vakinhoudelijke kennis, hun schriftelijke en mondelinge communicatie en zelfstandigheid.

Horvat & Partners is van de medewerkers van Horvat & Partners. Dit betekent onder andere dat we, naast ons advieswerk, interne taken verdelen, waardoor iedereen verantwoordelijkheid draagt over een deel van het bedrijf en de interne processen.

 

Ontwikkelen en doorgroeien

Binnen Horvat krijg je de verantwoordelijkheden waarvan je laat zien dat je ze aankunt. Dat start met het vertalen van jouw wensen en verwachtingen naar een persoonlijk ontwikkeltraject gericht op het eigen maken van de breedte van onze projecten. Je ontwikkelt je door inzet op een variëteit aan projecten, door intensieve begeleiding en door trainingen. Je werkt altijd samen met een senior adviseur in een project met wie je dagelijks contact hebt.

 

Arbeidsvoorwaarden

De beloningsstructuur binnen Horvat & Partners is bovengemiddeld en bestaat uit een basissalaris en een winstuitkering. Wij vinden het belangrijk dat onze mensen de ruimte krijgen zichzelf verder te ontwikkelen. Daarom hebben medewerkers een persoonlijk onkostenbudget dat naar eigen inzicht te besteden is aan cursussen en/of een vervolgopleiding. Ook geven we ruim baan aan dergelijke activiteiten. Zo zijn twee van onze collega’s naast hun werk bij Horvat aan het promoveren op de TU Delft.

 

Kennismaken en solliciteren

We maken graag kennis met jou! Voor vragen, een kop koffie of een rondleiding op kantoor neem je contact op met Marijn de Rooij. Solliciteren kan door jouw cv en motivatie te sturen naar Marijn de Rooij. Bij wederzijdse interesse nodigen wij jou graag uit voor een gesprek. Daarnaast is een casestudie onderdeel van de sollicitatieprocedure.