news

Arcadis, Berenschot en PosadMaxwan winnen vier raamcontracten ministerie van Infrastructuur en
Waterstaat (01/03/2024)

Een consortium met daarin advies- en ingenieursorganisatie Arcadis, onderzoeks- en adviesbureau Berenschot en stedenbouwkundig ontwerpbureau PosadMaxwan won recent alle... (lees verder)

news

Versnelde en verbeterde aanpak Kaderrichtlijn Water (20/02/2024)

Op 29 januari zijn twee rapporten van onze hand ter informatie aan de Tweede Kamer aangeboden. Deze rapporten geven ons beeld van de prognose in tijd (wanneer zijn de... (lees verder)

news

Tycho vertelt over zijn eerste periode bij Horvat (03/08/2023)

Tycho Kockelkorn heeft vorig jaar zijn master Structural Engineering aan de TU Delft met als specialisaties Mechanica en Dynamica van constructies afgerond. Sinds afgelopen... (lees verder)

news

Matthijs start als adviseur bij Horvat (26/07/2023)

We mogen weer een nieuwe adviseur verwelkomen bij Horvat! Matthijs Prevaes komt ons team versterken. Matthijs was de afgelopen anderhalf jaar al werkzaam bij ons als student... (lees verder)

news

Schrijf je nu in voor onze inhousemiddag (20/04/2023)

Wij organiseren op 26 mei een inhousemiddag voor masterstudenten. Op deze inhousemiddag nodigen we studenten uit op ons kantoor om kennis te maken met ons bedrijf. De studenten zullen... (lees verder)

news

Joosje vertelt over haar ervaringen als student consultant bij Horvat & Partners (21/02/2023)

Joosje Klerks is bezig met haar master Waterbouwkunde aan de TU Delft met een specialisatie in waterbouwkundige constructies. Ze combineert deze studie met haar werkzaamheden... (lees verder)