news

Adviseur aan het woord (08/10/2019)

Maartje Godfroy is nu anderhalf jaar adviseur bij Horvat & Partners en vertelt hoe het is om bij Horvat te werken.   Waarom ben je bij Horvat & Partners... (lees verder)

news

Bijbaan naast je studie bij Horvat? (20/05/2019)

Horvat & Partners is per direct op zoek naar een student voor het bemannen van ons secretariaat. Ben jij een enthousiaste student? En geïnteresseerd in de... (lees verder)

news

Word jij junior adviseur bij Horvat & Partners? (18/02/2019)

Horvat & Partners zoekt jonge ondernemende adviseurs die naast een technisch inhoudelijke uitdaging geïnteresseerd zijn in de hele breedte van infrastructuurprojecten,... (lees verder)

news

Kasper promoveert aan de TU Delft (26/11/2018)

Op 26 november 2018 verdedigde Kasper Lendering met succes zijn proefschrift getiteld ‘Advancing methods for evaluating flood risk reduction measures’ aan de Technische... (lees verder)

news

David gaat aan de slag bij Horvat (01/09/2018)

David de Loor is in september begonnen als adviseur bij Horvat & Partners. David heeft waterbouwkunde gestudeerd aan de TU Delft en is afgestudeerd als econometrist bij... (lees verder)

news

Maartje start bij Horvat (01/04/2018)

Maartje Godfroy versterkt sinds maart dit jaar het team van Horvat & Partners. Maartje is afgestudeerd aan de TU Delft, faculteit Civiele Techniek. Voor haar afstudeeronderzoek heeft... (lees verder)